2024 Özyes Sınavı Kesin Kayıt Duyurusu

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

BÖLÜMLERİNİ KAZANANLARIN KESİN KAYIT TARİHLERİ VE İSTENEN BELGELER

KESİN KAYIT YERİ VE TARİHLERİ

• Kesin kayıtlar Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Evliya Çelebi Yerleşkesi’nde yapılacaktır.
  •
  • Yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 15 - 21 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Kesin kayıt için adaylar belirtilen tarihler arasında  kendileri şahsen başvurmaları gerekmektedir.

• Kayıt süresini geçiren adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

1-  ÖZYES Sonuç Belgesi (Kazandı Belgesi).

2-  2024 Yılı ÖZYES Sınavı Sonuçları (Ayrıntılı Puanlama Belgesi).

3-  Lise Diploması Fotokopisi (Aslı, kayıtta ibraz edilmek şartıyla, e-devlet üzerinden kare kodlu belge kabul edilir).

4-  Kimlik Fotokopisi

5-  İkametgâh Belgesi (e-devlet üzerinden kare kodlu belge kabul edilir).

6-  Vesikalık Fotoğraf (4,5 x 6 cm boyutunda 6 adet).

7-  Askerlik Tecil Belgesi (Erkek Öğrenciler İçin - e-devlet üzerinden kare kodlu belge kabul edilir).

8-  Adli Sicil Kaydı (e-devlet üzerinden kare kodlu belge kabul edilir).

9-  Sağlık (Heyet) Raporu (En az 5 doktor tarafından düzenlenecek heyet raporu vermeye yetkili özel ya da devlet hastanelerinden alınması gereklidir. 29 Kasım 2024 tarihine kadar teslim edilebilir).

10- Engelli Sağlık Kurulu Raporu (Engelli Başvurusunda Bulunan Öğrenciler İçin).

11- Milli Sporcu Belgesi (Milli Sporcular İçin).

NOT: e-Devlet üzerinden alınmış kare kodlu belgeler kesin kayıt esnasında kabul edilmektedir.

11 Ekim 2024, Cuma / 19 defa okundu.