Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Dr. Tolga Şinoforoğlu Danışmanlığındaki Lisansüstü Öğrencimiz Sejran Adilovic Yüksek Lisans Tez Çalışmasını Başarıyla Tamamladı

Bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Tolga Şinoforoğlu danışmanlığındaki lisansüstü öğrencimiz Sejran Adilovic, “Türkiye’de Düzenlenen İlk Büyük Spor Organizasyonu: 1935 Balkan Oyunları” başlıklı yüksek lisans tez çalışmasını başarıyla tamamlamıştır. Savunma jürisinde yer alan Dr. Gülfem Sezen Balçıkanlı ve Dr. Emre Altundağ’a teşekkür ederiz. Öğrencimizi tebrik eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2023, Cumartesi